Fudbal

MARKO NIKOLIĆ JE HIT, SAD GA ZOVU IZ ITALIJE! On briljira u Rusiji i dobija ponudu iz Serije A!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Bivši trener Partizana bi mogao da se preseli, ali čini se da neće baš žuriti s takvom odlukom...

Izvor: Profimedia

Marko Nikolić briljira na klupi Lokomotive iz Moskve, njegova ekipa igra sve bolje i beleži sve bolje rezultate i odmah su za njega zainteresovani i drugi klubovi.

I to, ni manje ni više, iz Serije A!

Marko Nikolić je na meti Parme i mogao bi da završi u Italiji, prenose ruski mediji!

Nikolićeva Lokomotiva je zabeležila 10 pobeda u 2021. godini, kojim su stigli do drugog mesta u tamošnjoj Premijer ligi, koje vodi u Ligu šampiona, kao i do finala Kupa Rusije.

Međutim, sada se pominje interosvanje "krstaša". Ruski novinar Nobelj Arustamijan je otkrio da je Parma zainteresovana i da je glavna spona između dve strane zapravo Havijer Ribalta, donedavno sportski direktor Zenita.

On je postao direktor Parme i želi da dovede Marka na klupu tima, ali čini se da to baš i neće biti tako lako izvodljivo.

Nikoliću ide odlično u Rusiji, na pragu su novog plasmana u Ligu šampiona, dok se Parma trenutno nalazi pred ispadanjem u Seriju B.

Male su šanse da bi bivši trener Partizana bio spreman na ovakav korak, naročito jer ga sada u Rusiji sve više cene, ali ostaje da vidimo hoće li možda Nikolić u narednom periodu ipak završiti u nekoj od "liga petica".