Sve ispričala

FUDBALERI SU SJAJNI U SE*SU, A KO SU NAJGORI LJUBAVNICI: Izlazila je sa poznatim svetskim facama, a sad ih JE RAZOTKRILA

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Bila je član najekskluzivnije aplikacije za zabavljenje, na kojoj je mnogo poznatih faca! Izlazila je sa nekima od njih, a evo šta je otkrila

Izvor: Guliver/Getty Images/g-stockstudio, Profimedia

"Kad sam prvi put čula za Rayu, elitnu aplikaciju za upoznavanje koju koriste poznati i slavni, očajnički sam želela da se pridružim. Ko ne bi voleo da dobije priliku da se viđa sa vrhunskim fudbalerima, holivudskim glumcima i zgodnim pop zvezdama? Od pokretanja 2015. godine, ta aplikacija privlači poznate iz svih područja koji imaju jednu zajedničku osobinu, a to je slava", ispričala je svoje iskustvo anonimna Britanka u tridesetim godinama, koja je uspela da postane deo elitne grupe zahvaljujući radu u industriji zabave.

Za one koji možda ne znaju, ona je napomenula da su članovi ove aplikacije za upoznavanje, pored ostalih, i Šeron Stoun, Čening Tejtum, Hari Stajls, Kara Delevinj, Oven Vilson, Metju Peri, a svojevremeno ju je probala i čuvena "Deneris" odnosno Emilija Klark. Među njima je, kaže, i mnogo svetski poznatih fudbalera.

Ova žena kaže da je teško postati član elitne aplikacije jer su postupci provere užasno strogi, lista čekanja ogromna, a prvo pravilo aplikacije je da se o njoj ne govori.

"Retki javno otkrivaju detalje o njoj, ali moja tamošnja iskustva na sastancima su me toliko zabavila da sam odlučila da vas pustim da malo provirite u taj svet", kaže ona, dodajući da je u poslednjih šest meseci bila na sastanku sa "pop zvezdom koja ima jako poznate roditelje i voli halucinogene droge, s puno fudblalera koji ne poštuju izolaciju i mužem vrlo poznate pevačice".

Ona ističe da je, pored pravila da ne članovi ne smeju da govore o ovoj aplikaciji, zabranjeno i deljenje bilo kakvih fotografija koje bi "odale" članove, a početak komunikacije sa drugim članovima zavisi od toga koliko se podudarate prema informacijama dostupnim na profilu.

"Za razliku od Tindera, tu vidite sve profile. Na primer, videla sam profesionalnog plesača Đovanija Pernisa, ali nismo se poklapali. U tom scenariju postoji mogućnost plaćanja 'direktnog zahteva'. Kad se podudaram s nekim, uvek mu prepustim da prvi pošalje poruku. Nakon podudaranja imate deset dana za početak razgovora ili se ono otkazuje. Nakon toga nikad više nećete videti taj profil", ispričala je.

Anonimna žena bila je član ove ekskluzivne aplikacije dve godine, a za to vreme je bila na oko 20 sastanaka, nakon čega je prenela svoja iskustuva.

Fudbaleri su fantastični ljubavnici

"Komičari su često kratkih živaca, nisu smešni u stvarnom životu i očajnički im treba potvrda drugih. Takođe, najgori su u krevetu do sada. Oni su poput odrasle bebe, uvek im treba pažnja i na ivici su nekog neobjašnjivog besa. Glumci, s druge strane, sebe i svoju umetnost shvataju vrlo ozbiljno i uglavnom se smatraju polubogovima. Jedan glumac s kojim sam izašla pokazao se kao 'narcis modernog doba' kad je zaustavio saobraćaj kako bi se fotkao pored autobusa na kojem je bio plakat s njegovim filmom".

Fudbaleri, međutim, nisu zajedljivi i uglavnom su se pokazali kao izvrsni ljubavnici.

"Zapravo, moj poslednji dečko koje sam našla preko aplkacije bio je međunarodna sportska zvezda. Počeli smo da se dopisujemo tokom prvog talasa izolacije i ubrzo smo počeli da se viđamo. Uz ograničene mogućnosti za druženje, naš prvi izlazak je ispijanje kafe na klupi u parku. Na drugom sastanku mi je pokazao dodatne dokaze o svom sportskom talentu, ali ovaj put izvan terena. Videla sam se s njim još nekoliko puta pre nego se naša veza naprasno završila. Nakon toga je na svom Instagram profilu objavio fotografiju bebe i predivne brinete", dodala je.

Opisala je i svoju romansu sa jednim poznatim glumcem.

"Bila sam s glumcem koji je dobio nagradu BAFTA (nagrada Britanske akademije za film). Prvo što mi je rekao nakon pozdrava bilo je to kako je imao važne sastanke u Los Anđelesu. Usledila je večera u privatnom klubu u istočnom Londonu, a nedugo nakon toga vikend u gostima i četvoromesečna romansa ispunjena povremenim bizarnim ponašanjem. Na primer, pozvala sam ga da upozna moja dva najbolja prijatelja, a on je u restoranu naručio za sve, ne pitavši nas pre toga šta želimo", ispričala je.

Anonimna žena na kraju je istakla i da je na ovoj aplikaciji za upoznavanje imala više uspeha nego na drugima, barem kada je reč o broju izlazaka.

Tagovi