Snašli se

BOGATI OTIŠLI U SUPERLIGU, ENGLESKA DOBILA NOVOG ŠAMPIONA: Ne čekaju konačnu potvrdu, već su sebi upisali titulu

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Oni su izvukli korist iz "fudbalskog rata"

Izvor: Tanjug/Pool/Geoff Caddick

Uz formiranje Superlige Evrope najpre je stalo 12 klubova, neki su se ipak predomislili, ali engleski klub ne mari trenutno za "fudbalski rat", njima odgovora novo takmičenje.

Vulverhempton se proglasio za prvaka Premijer lige. U pitanju je sezona 2018/2019 kada su "vukovi" bili sedmi na tabeli, ali su se tada isped njih našli klubovi koji su prihvatili učešće u Superligi.

Vulvsi su  u opisu Tviter profila sebe potpisali kao šampiona Premijer lige te pomenute sezone, a pratiocima su se time pohvalili uz poruku "Verovatno je prekasno za slavlje".

Klubovi koji su prihvatili učešće u novom takmičenju bogatih bi kako se navodi mogli da budu eliminisani iz ostalih takmičenja, kao i da im se oduzmu osvojeni trofeji, pa je tako trenutno 12. tim u Engleskoj iskoristio priliku da sebe proglasi šampionima.

Zanimljivo je da se oglasio još jedan klub kako bi čestitao "vukovima". Sauthempton se Vulverhemptonu javio uz poruku "U ime šampiona 2014/15 želimo da vam čestitamo". Jasno, treno 14. tim Premijer lige te sezone takođe je bio sedmi na tabeli, pa su se i oni na neki način sada poglasili prvacima te sezone.

Tagovi