POSLE LIGE ŠAMPIONA...

NOVI HAOS! UEFA NASTAVLJA DA IZBACUJE KLUBOVE: Englezi "lete" iz Lige Evrope, ostaju 2 tima u borbi za trofej?!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Iznova pristižu nove informacije...

Izvor: Profimedia

Snažno je odjeknula informacija da UEFA planira da do kraja sedmice donese odluku o izbacivanju tri od preostala četiri kluba u Ligi šampiona, ali sada stižu i dodatne informacije!

UEFA preti da okonča Ligu šampiona pre vremena i tako praktično odredi novog prvaka Evrope bez borbe, a iz minuta u minut stižu nove informacije.

Naime, "Rojters" je prvo preneo informaciju da će UEFA do petka najverovatnije izbaciti Real Madrid, Mančester siti i Čelsi iz Lige šampiona, tri od četiri tima koja bi krajem meseca trebalo da nastupe u polufinalu takmičenja. To bi ostavilo samo Pari Sen Žermen u takmičenju, ali izgleda da ni to nije sve.

Poslednje informacije glase da će UEFA održati novi hitan sastanak u utorak i da će u naredna 24 sata doneti nove odluke.

Na tom sastanku biće podnet predlog za formalno izbacivanje tri tima iz Lige šampiona, ali i dva tima iz Lige Evrope!

Kako prenosi dobro obavešteni novinar Kris Vilijams, UEFA želi i da izbaci Arsenal i Mančester junajted iz Lige Evrope, dva od preostala četiri tima u takmičenju.

UEFA bi potom na tom sastanku odlučila i kako će ova dva takmičenja biti dovršena, a u slučaju Lige Evrope to bi moglo da znači da će Roma i Viljareal direktno završiti u finalu, imajući u vidu da su oni rivali Arsenala i Mančester junajteda u polufinalu.

Nastavlja se velika borba za prevlast u evropskom fudbalu...