kažu da je imao sastanak

STANKOVIĆ I ON PRIČALI SU NEKOLIKO SATI, EVO I GDE! Italijani otkrili nove detalje – baš su zapeli za Zvezdinog trenera!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kažu da su na "Čizmi" baš uporni u nameri da dovedu Stankovića

Izvor: MN Press

Nema mira za navijače Crvene zvezde! Iako je Zvezdan Terzić rekao da ne postoji ni promil šanse da klub pusti Dejana Stankovića, Italijani nastavljaju da vrše pritisak.

Samo dan pošto je objavljeno da je Fali Ramadani imao sastanak sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, sada su se pojavile informacije da se prvi čovek kluba sastao i sa Stankovićem!

Ugledni italijanski dnevnik Sekolo dećimonono (Il Secolo XIX) piše da je Stanković išao u Milano da bi se sastao sa Fererom.

"Iako je Ferero negirao da je bio u Milanu, sastanak sa Dejanom Stankovićem se održao. Oni su se sastali u blizini centralne stanice, počeli su u podne i pričali su nekoliko sati. Stanković se posle toga odmah vratio u Srbiju. Trener je hteo lično da se uveri u želju da se ostvari projekat Sampdorije, a sada je potpuno jasno da je on prvi izbor za sledeću sezonu ako ode Klaudio Ranijeri", piše list.

Sad, ove informacije je bukvalno nemoguće proveriti. Ono što znamo jeste da je Stanković igračima posle pobede nad Javorom u Ivanjici timu dao dva slobodna dana. On je za to vreme bio u Italiji, gde je provodio vreme sa svojom porodicom.

Stanković se nije izjašnjavao o interesovanju iz Italije, ali je jasno da je u svojoj prvoj punoj sezoni kao trener skrenuo pažnju na sebe. Titula je praktično ostvarena, izborio je proleće u Evropi, a u dvomeču sa Milanom su svi mogli da se uvere u kvalitet tima.