Odlučeno

ZVANIČNI KRAJ NAJLJEPŠE FUDBALSKE LJUBAVNE PRIČE! Novac nisu podijelili, ali je poznato sa kim će živjeti deca

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Ostaju u dobrim odnosima.

Izvor: Youtube/Punto Pelota

Legenda španskog fudbala Iker Kasiljas i prelijepa novinarka Sara Karbonero stavili su tačku na brak nakon pet godina, a španski mediji bave se sporazumom koji je poznati par potpisao.

Njihova imovina iznosi 350.000.000 eura, ali novac nije navažniji deo dogovora. Čuveni golman i Sara imaju dvoje djece, a Španci su prenijeli da će starateljstvo nad njima dobiti novinarka.

Martín (7) i Lukas (4) živeće sa majkom u porodičnom domu u kome je donedavno boravio i Kasiljas za kog nije poznato gdje sada tačno boravi.

Mediji u Španiji su podijeljenog mišljenja, pa tako jedni pišu da nekadašnji golman boravi u stanu koji je prošlog ljeta kupio u Madridu, dok drugi uvjeravaju da živi u kući od 300 kvadratnih metara koja posjeduje privatni bazen i šest terasa. 

S obzirom da se par sada već bivši tako brzo dogovorio oko starateljstva, jasno je da su ostali u dobrim odnosima. Iker i Sara zajedno su prebrodili i niz zdravstvenih problema. Lepotica se borila sa rakom, dok je legendarni Španac doživio infarkt.

Šteta na kraju što nisu uspeli...

Tagovi