Što to?

PLAČE I MOLI, A NIŠTA NE BOLI! HIT SNIMAK POZNATOG TRENERA: Uplašio se vakcine i nasmejao medicinare! (VIDEO)

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Njegov tim ide ka tituli, a on kukavica pred kamerama.

Izvor: Twitter/sporx/printscreen

Sergen Jalčin napravio je pametan potez i odlučio da primi vakcinu protiv korona virusa, ali nije očekivao da će kamere zabeležiti kako mu to iskustvo nije prijatno. Nije se baš pokazao kao junak.

Iako vakcinacija ne boli, traje svega nekoliko sekundi i odmah možete da ustanete sa stolice, Sergen je imao traumatično iskustvo.

On je praktično plakao i molio dok je medicinska sestra u Turskoj pripremala ''bocu'' za trenera Bešiktaša. Čovek koji će ove godine osvojiti titulu u tamošnjem prvenstvu nije ispao heroj.

Pripisaćemo ovakvu reakciju strahu od igle koji se prisutan kod mnogih ljudi. Ako ništa drugo nasmejao je prisutne u prostoriji. Svima je neophodno malo pozitive jer pandemija korona virusa ni nakon godinu dana nije blizu kraja.

Ekipa Bešiktaša trenutno ima četiri boda prednosti i utakmicu manje u odnosu na Fenerbahče koji im je najbliži pratilac na tabeli. Crno-beli tim iz Istanbula odigrao je 32 utakmice u prvenstvu, pa do kraja sezone u Superligi Turske ima još samo osam susreta.

Tagovi