Fudbal

NEJMAROVA KOŠMARNA NOĆ U PARIZU: Brazilac pleše po terenu i ne može da zatrese mrežu! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nestvarno je koliko dobro igra i kako to nije naplatio.

Izvor: MN Press

Brazilski fudbaler Nejmar najbolji je pojedinac revanš meča četvrtfinala koji u Parizu igraju njegov PSŽ i Bajern Minhen. Iako je pitanje prolaska u polufinale još otvoreno zahvaljujući njegovom manjku sreće, svi će rekli da mu je partija za pamćenje.

Bivši fudbaler Barselone pleše po terenu i samo ga je manjak sreće sprečio da postigne het-trik!

Tri puta je Nejmar pogađao okvir gola i to samo u prvom delu susreta protiv giganta iz Bavarske. Imali su Nemci mnogo sreće večeras u Parizu.

Prvu priliku Nejmar propušta u 34. minutu, kada je sam stvorio poziciju za udarac i šutirao u bliži ugao. Pogodio je stativu, mada deluje da je i Manuel Nojer umešao prste u tu intervenciju. Ostalo je 0:0 posle tog pokušaja.

Samo tri minuta kasnije, Nejmar je ponovo bio u šansi. Ovog puta nemoćan bio je Manuel Nojer, ali je prečka spasla Bajern. Nejmaru se odbila lopta na ivici kaznenog prostora, on se namestio za šut, a zatim i pogodio okvir gola nemačkog tima. I nije bio kraj...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

U prethodnoj akciji učestvovao je Anhel di Marija, u ovoj Kilijan Mbape. Bio je kontranapad Parižana u kom je Francuz idealno odigrao loptu za Brazilca koji se ubacivao u kazneni prostor. Bila je to, barem na papiru, najlakša prilika za gol, ali... Stativa!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

I morala je da stigne kazna. Već u sledećem minutu i sledećem napadu Bajern je poveo i dodao novu neizvesnost ovom dvomeču.

Večeras vrlo zapaženi Nejmar imao jeidealnu priliku za postizanje gola i u nastavku. Bio je za nekoliko centimetara kratak i nije uspeo da loptu pošalje u praznu mrežu nemačkog tima. Ako u tri situacije nije imao sreće, šta ovde reći?

Nakon gola Šupo-Motana rezultat u dvomeču je 3-3, a PSŽ ima prednost zbog više datih golova u gostima. Vremena da se i to promeni ima dovoljno...