BUM!

TRENER SE NALJUTIO NA JOKIĆA ZBOG JEDNE STVARI: Nikola, ne možeš tako, frustriran si!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

I njega je iznervirao...

Izvor: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Briljirao je Nikola Jokić i prethodne noći protiv Bostona, poveo Denver do vođstva od 14 razlike, ali onda se njegova ekipa potpuno "ugasila".

Nije pomogao tripl-dabl srpskog centra, u poslednoj deonici Nagetsi su dali samo osam poena, a razlog tome je i čudan sudijski kriterijum koji je posebno iznervirao Jokića. Nije to prvi put da se on svađa sa sudijama koje "žmure" kada je fauliran, ali...

Očigledno je da ga sudije ne štite poput nekih drugih zvezda, ali ne sme zbog toga da bude frustriran i ulazi u nervoznu fazu, što je pokušao da mu objasni i trener Majkl Maloun.

"Frustriran je manjkom dosuđenih faulova i to razumem, ali to ne sme da utiče na njegove košarkaške dužnosti. To je nešto u čemu on, ja i svi mi možemo da budemo bolji", pokušao je mirnim tonom Maloun da objasni Jokiću da se malo naljutio.

Sjajni trener Denvera koji je vodio tim do osam uzastopnih pobeda pre poraza od Bostona je rekao da nisu oni jedini koji su nezadovoljni sudijskim odlukama.

"Svih 30 timova se žali i kuka, mi smo jedni od njih. Rade svoj posao, a mi moramo da radimo naš. Nekada ima svađa i rasprava, kao u svakom drugom sportu", zaključio je on.

Denver je četvrti na Zapadu i naredni meč igra protiv Golden Stejta.