Fudbal

SOLSKJERU, KAKAV SI TO ČOVEK?! MURINJO OPET U ELEMENTU: Za svoju decu ću i da KRADEM ako treba!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Portugalac ponovo imao svoj šou posle utakmice

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Matthew Childs

Mančester junajted naneo je Totenhemu u nedelju bolan poraz u Londonu (3:1) i dodatno mu otežao poteru za mestom koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa Žozea Murinja sada je sedma i zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Vest Hemom na sedam utakmica do kraja. Komplikovan posao čeka "pevce" i još je zamršeniji posle golova Freda, Kavanija i Grinvuda za trijumf "crvenih đavola".

Bio je to veliki derbi, a više od svega nakon meča pričalo se o odluci sudije Krisa Kavanaha da poništi gol Edinsona Kavanija za vođstvo Junajteda u prvom delu. Arbitar je konsultovao VAR sobu i dosudio prekršaj zbog toga što je pre gola vezista Junajteda Skot Mektomini rukom udario napadača Totenhema Sona po licu.

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer slikovito je objasnio koliko mu je smetala ta odluka.

"Da je tako pao moj sin i da je pao na travu i da je čekao drugove da podignu, ne bi dobio te večeri hranu kod kuće. To je bilo sramotno što je uradio. Ova igra je očigledno 'nestala'", rekao je Norvežanin.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Matthew Childs

Naravno, menadžer Totenhema Žoze Murinjo nije ostao dužan na to.

"Pre svega, sreo sam Olea pre nekoliko minuta. Da sam ja rekao da je neki igrač 'A', 'B' ili 'C' iz nekog kluba moj sin i da mu ne bih dao večeru večeras, kakva bi bila reakcija na to? To je veoma tužno, a vi me ne pitate za to. Tužno je da nemate morala i iskrenosti da me tretirate kako tretirate i druge".

Murinjo je tada poslao poruku svom igraču.

"U vezi s tim, hoću da kažem da je Soni veoma srećan da mu je otac bolji čovek od Olea. Ja sam otac. I mislim da kao otac uvek morate da hranite svoju decu. Nema veze s tim šta su uradila deca. Ako je potrebno da kradete da bi oni jeli, onda ćete krasti", rekao je Murinjo.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Matthew Childs

Kada je donekle vratio temu na fudbal, "Posebni" je otvoreno rekao koliko ga zbunjuje VAR tehnologija u Premijer ligi.

"Više ništa ne razumem. Gledao sam i meč Fulam – Vulverhempton. Ne razumem. Nekad dobijete, nekad ne. Ne znam kako to da komentarišem više. Sada ne slavimo golove, jer se plašimo", dodao je Murinjo.

Tagovi