ANKETA

MILANE, TI ĆEŠ BITI 7. ZVEZDINA ZVEZDA: Borjanova supruga "zapalila" mreže porukom na Instagramu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ - Zvezdina zvezdo".

Izvor: MN Press

Blistao je Milan Borjan i u 164. "večitom" derbiju pokazavši da Zvezda uvek na njega može da se osloni.

Nije imao mnogo posla sve do 88. minuta u slaloma Sejdube Sume kroz odbranu Zvezde, bacio je Gvinejac na zemlju Miloša Degeneka i tukao ka golu Borjana, ali fantastično se istakao kapiten crveno-belih i sačuvao tri boda svom timu (1:0).

Bila je to ko zna koja značajna odbrana za Borjana od dolaska na "Marakanu" pre četiri godine i nema sumnje da je u tom periodu najvažniji igrač Zvezde.

Zbog velikih zasluga se sporadično spomene da je Borjan jedini fudbaler kluba sa "Marakane" koji je od 1991. godine zaslužio da dobije priznanje "Zvezdine zvezde", a to je podržala i njegova supruga Snežana porukom na Instagramu.

"Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijaci kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda", napisala je supruga Snežana i "zapalila" društvene mreže.

"Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ - Zvezdina zvezdo", dodala je ona.

Prethodno je i sam Borjan isticao da ga je inicijativa pojedinih navijača emotivno dotakla i da bi to za njega bio vrhunac života.

Šta vi mislite o toj ideji?

Podsetimo, Zvezdine zvezde su: Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Dragan Stojković i čitava generacija 1991. koja je donela trofej KEŠ.