Sjajan gest

LUKA JOVIĆ - STRAŠAN IGRAČ I VELIKI ČOVEK: Uključio se da pomogne Gavrilu, podržali ga i bivši kapiteni večitih rivala

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Još jedan srpski reprezentativac se priključio akciji

Izvor: Profimedia/firo Sportphoto/DPPI/Ralf Ibing

Lep gest srpskog fudbalera Luke Jovića.

Nakon Stefana Mitrovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića I Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović i tako zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čakdva i po miliona evra.

Luka Jović je za aukciju donirao dva svoja dresa, i to jedan iz vremena dok je nastupao za Real Madrid i još jedan dres u kojem je nastupao za Ajntraht. Oba dresa Jović je potpisao i poslao za aukciju za malog Gavrila.

Oba dresa Luke Jovića biće na aukciji u narednih pet dana, a svi mogu da se priključe licitaciji itako dati svoj doprinos u borbi za Gavrilovo izlečnje.

Takođe, u znaku današnjeg Večitog derbija, na aukciji će se naći i dva dresa legendarnih kapitena Crvene zvezde i Partizana. Donacijom nekadašnjeg igrača jednog od “večitih rivala”, na aukciji ćese naći i dresovi koje su nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić.