Stiže novac?

BIZARNA KLAUZULA! INTEROV SPAS - NJIHOV BIVŠI IGRAČ: Ako se Ikardi vrati u Italiju, biće za plate u klubu!

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Na sve je mislio Bepe Marota kad ga je prodavao.

Izvor: Profimedia/Sportimage/Jonathan Moscrop

Inter ima ogromne probleme, klubu je neophodan novac za plate, a ni to što su trenutni lider Serije A nije popravilo situaciju. Kineski vlasnici, koji su klub u rodnoj zemlji nedavno ugasili, pokušavali su da prodaju deo akcija kako bi uspeli da izađu iz krize.

To nije uspelo, ali bi mogli da dobiju pomalo neočekivanu finansijsku pomoć od jednog bivšeg igrača. Mauro Ikardi blizu je povratka u Italiju.

Za golgegtera PSŽ-a zainteresovani su Napoli i Roma, ali zainteresovan je i Inter da vidi šta će biti od tog posla. Ukoliko se Argentinac vrati u Seriju A, Interu pripada 15 miliona evra.

Bepe Marota bio je dovoljno lukav i zaključio da je Ikardijev odlazak u Pariz samo usputna stanica ka Torinu i Juventusu. Zato postoji klauzula, kako bi sprečila Argentinca da pojača nekog od rivalskih klubova. Ovog puta Inter navija da se ona ispuni jer im je novac potrebniji nego Ikardijev ostanak u Parizu.

Ako postanu šampioni ove godine, a sve su veći izgledi za to, neće ih previše potresati koliko golova u dresu Rome ili Napolija može da postigne njihov nekadašnji napadač.

Tagovi