TO SE NE RADI!

ŠOU! SUDIJA LIGE ŠAMPIONA TRAŽIO AUTOGRAM ZVEZDI DORTMUNDA: Poništili im gol, ali Holand mu se ipak potpisao! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ostaje pitanje hoće li ga UEFA kazniti...

Izvor: Twitter/@RobHarris/Printscreen

Mančester siti se mučio, ali je na kraju u poslednjim minutima meča uspeo da stigne do pobede 2:1 protiv Borusije Dortmund u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

I pored lepih poteza na tom susretu i kasnog pogotka Fila Fodena kojim su "građani" stigli do trijumfa, u centru pažnje ostao je - pomoćni sudija!

Naime, Siti je pobedio u meču u kojem su sudije imale nekoliko spornih odluka, od kojih je jedna bila poništen gol Dortmunda, a pomoćnik je sve učinio još neobičnijim.

Naime, kamere britanske televizije BT Sport uhvatile su pomoćnika Ovidije Hategana kako posle meča prilazi Erlingu Holandu, napadaču Borusije, i traži mu autogram.

Ovaj mu se potpisao u mali notes koji sudije koriste, a na kraju je i zagrlio rumunskog sudiju, što komentatorima britanske televizije nije bilo ispravno.

"Imali su jako tešku utakmicu i mnogo toga su loše uradili i ovo jednostavno ne izgleda dobro. Možeš da budeš fan, ali ne smeš to da radiš pred drugim igračima", rekao je Oven Hargrivs, dok je bivši igrač Sitija Džoleon Leskot dodao:

"Nikad nije pravo vreme da sudija traži od igrača autogram. Sudije u tom trenutku ne izgledaju baš najbolje. To je bio detinjasti potez."

Ostajemo da vidimo hoće li sudija biti kažnjen od strane UEFA zbog ovoga...