PROBLEMI MILIONERA

VANZEMALJCI POSTOJE, VIDIO SAM I NJIH I NLO: Garet Bejl šokirao teorijama zavjere - KRIJU ih vlade moćnih zemalja!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"To je sve objavila vlada Sjedinjenih Američkih Država".

Izvor: Profimedia/Darren Staples/Sportimage via PA Images

Garet Bejl je veoma čudan fudbaler. U trenutku kada su mnogi očekivali da bude najbolji fudbaler na svijetu, zadovoljio se novcem i sve manje pažnje obraćao na svoje igre...

Počeo je da se glupira u Real Madridu, zavolio golf više nego fudbal, a nakon nekoliko neuspješnih transfera pozajmljen je u Totenhem - klub u kome se proslavio - i u kome trenutno uopšte ne briljira i po svemu sudeći biće vraćen u Španiju.

Za to vrijeme Garet Bejl kao da uživa da daje nespretne izjave koje će ga svrstati u čudake, pa je tako ovoga puta bilo i u razgovoru za klupski sajt gdje obično viđamo fraze.

Velšanin tvrdi da vanzemaljci postoje.

''Jasno mi je da danas postoji puno teorija zavjere, ali isto tako znam i da postoje snimci i fotografije svemirskih brodova - NLO", rekao je Garet Bejl mrtav ozbiljan.

"To je sve objavila vlada Sjedinjenih Američkih Država. To nisu lažne vijesti. Takođe, siguran sam 100 posto da postoje i vanzemaljci. Neko ih krije. Moguće da iza toga stoje vlade velikih zemalja, ali uvjeravam vas, da sam ih vidio...", dodao je Bejl i izgleda da se nije šalio.

O toj temi razgovarao je sa Džoom Rodonom, saigračem iz Velsa i Totenhema, koji ne vjeruje u vanzemaljce i koji je s Bejlom više puta vodio rasprave na tu temu.