Šok!

NEJMAR NAPRAVIO FRKU U PARIZU, PSŽ-U KLIZI TITULA: Brazilac se tukao, a oni više nisu prvi! (VIDEO)

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Poraž Poketinovog tima u velikom derbiju.

Izvor: MN Press

Brazilac Nejmar, prva zvezda PSŽ-a, izgubio je živce na prvenstvenom meču protiv Lila. Gosti su iz Pariza odneli sva tri boda, a u samom finišu je brazilski fudbaler isključen zbog nesportskog ponašanja.

Nakon jednog duela uz aut liniju, koji je Nejmar izgubio, on je pokušao da se obračuna sa levim bekom Lila! 

PSŽ - Lil 0:1 (0:1)

Bio je to drugi žuti karton za krilnog napadača, koji je tako napravio dodatan problem Maurisiju Poketinu. Na ovom meču Parižani su izgubili prvo mesto na tabeli, ali i prvu zvezdu tima za naredni susret.

Jedini strelac na današnjem meču bio je Kanađanin Džonatan Dejvid koji ove sezone stvarno rešeta u dresu Lila. Bio je to njegov deseti gol u prvenstvu, a priznaćete, takvu statistiku nismo navikli da vidimo od fudbalera iz Kanade u Top5 evropskih liga.

Da stvari budu daleko bolnije, Lil je pobedio sa samo tri šuta ka golu rivala. PSŽ ih je imao 16, uz posed lopte od preko 65%, ali to danas jednostavno nije bilo dovoljno.

Nakon poraza u derbiju PSŽ zauzima drugo mesto u prvenstvu. Lil im je pobegao na tri boda prednosti, a priliku da se bodovno poravna sa Parižanima imaće i Lion, koji tek treba da odigra meč ove runde. Veoma blizu vrha nalazi se i Monako, koji čeka eventualne kikseve kako bi se uključio u borbu za sam vrh.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt