IMA DA SE ČEŠU

BRINETE SAMO O VAŠIM MILIONIMA, POKAŽITE M**A! Potpuni HAOS u Juventusu, navijači im ostavili poruku pred derbi! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ronaldo i ekipa će da se češu posle ovog poteza.

Izvor: Profimedia/DPPI/Morgese-Rossini

Pred fudbalerima Juventusa je 204. zvanični "Derbi dela Mole" - okršaj sa gradskim rivalom Torinom, a u najavi meča "Stara dama" se susreće sa brojnim problemima.

Zbog pozitivnog nalaza na korona virus, neće nastupiti Melih Demiral i Leonardo Bonući, dok je zbog korona žurke izbio veliki skandal!

Andrea Pirlo je riješio da kazni Paula Dibalu, Vestona Mekenija i Artura Mela, tako da ni oni nisu u kombinaciji za ovaj meč. Juventus toliko trpi kritika da ih je pošteno izblamirao i komšija jednog fudbalera.

U protokolu za utakmicu nije ni Đanluiđi Bufon, kojeg je disciplinska komisija Serije A suspendovala na jedan meč zbog bogohuljenja.

Upravo je taj incident sa pomenutim trojcem nešto što je najviše izrevoltiralo fanove Juventusa, u trenucima kad je klub ispao iz Lige šampiona već na startu nokaut faze i kad je sve izvjesnije da će se posle devet godina oprostiti od titule u Italiji.

Zbog toga su svojim ljubimcima posvetili transparent u blizini stadiona, na kojem je pisalo: "Brinete samo o društvenim mrežama, sponzorima i vašim milionima. Fokusirajte se na derbi, pokažite m**a."

Navijači "bjankonera" bili su dovoljno jasni, a da li je ova poruka doprla do igrača znaćemo u subotu uveče. Juventus je pred ovaj meč na trećem mjestu Serije A sa 55 bodova, deset manje od lidera Intera.