BIJESAN JE!

MIHA UDARIO NA VELIKOG PRIJATELJA, RAZLOG JE NJEGOV IGRAČ: Da sam ja on, rekao bih mu da se nosi DOĐAVOLA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski stručnjak je javno rekao šta misli o potezima svog prijatelja.

Izvor: Profimedia/ LaPresse/ Massimo Paolone

Siniša Mihajlović je ponovo ljut!

Ovoga puta ne na svoje igrače, već na velikog prijatelja Roberta Manćinija!

Roberto Sorijano, fudbaler Bolonje koju sa klupe uspješno predvodi srpski stručnjak, bio je pozvan za utakmice reprezentacije Italije protiv Sjeverne Irske, Bugarske i Litvanije.

Ipak, na ta tri meča, Sorijano je odigrao ukupno jedan minut, a u sva tri meča je Italija lagano slavila 2:0. Mihajlović je bio ljut na Manćinija zbog tog poteza.

"Da je obratio pažnju na to što se događa u Bolonji, Manćini ne bi pozvao Sorijana da mu sjedi na klupi tri utakmice. On je najbolji italijanski veznjak i mislim da to nije u redu. Da sam znao da će biti tako... Bilo bi bolje da je ostao u klubu. To kažem kao trener Bolonje, ali i kao Manćinijev prijatelj. Tri puta sjedi. Protiv koga?", zapitao se Mihajlović pa dodao:

"Trebalo je da ga Manćini ubaci u igru za ozbiljne minute. Da sam ja na Sorijanovom mestu, rekao bih Manćiniju da se nosi dođavola", ljut je bio Mihajlović na čovjeka kod kojeg je počeo da se bavi trenerskim poslom.

Mihajlovićev prvi trenerski posao je bio kada je bio Manćinijev asistent na klupi Intera, a Sorijano je ove sezone u Seriji A na 28 utakmica postigao devet golova.

Bolonju sada čeka meč protiv lidera Intera.