SVE OBJASNIO

KOLAROV KONAČNO PROGOVORIO O DOLASKU U CRVENU ZVEZDU: Ma nije meni problem da se vratim u srpski fudbal!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Fudbaler Intera prvi put govorio o spekulacijama da bi mogao da obuče dres Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Aleksandar Kolarov je do ne tako davno bio kapiten reprezentacije Srbije koja nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Sada više nije njen deo, "orlovi" su odlično započeli put ka Mundijalu 2022. godine, ali i dalje mnoge zanima hoće li jednog dana doći u svoj voljeni klub - Crvenu zvezdu.

Srpskom fudbaleru se polako bliži kraj karijere, ove godine će proslaviti 36. rođendan i jasno je da će jednog dana morati da "okači kopačke o klin".

Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", Kolarov je upravo govorio o mogućnosti da jednog dana obuče dres Crvene zvezde.

"Pisalo se o mom dolasku u Zvezdu, znam. Ma, nije meni problem da se vratim u srpski fudbal, ali igrati protiv nekih klubova... ne treba meni to. Radije bih da se vratim da sednem i odgledam utakmicu", počeo je Kolarov iskreno.

"Da se razumemo, ne bih da budem shvaćen pogrešno, nisam se ja rodio u Parizu, pa da mi je sada glupo da igram ovde, nego prosto, stvarno bih voleo da lepo dođem, sednem, gledam Zvezdu i odem kući. Najverovatnije, eto, 99,9% se neću vraćati u naš fudbal, završiću karijeru u inostranstvu", istakao je Kolarov.

On je govorio i o činjenici da više nije deo reprezentacije Srbije. Da li je sada završio reprezentativnu karijeru?

"Ja sam zdravstveno, hvala Bogu dobro, fizički se osećam dobro, sa selektorom imam super odnos i veliki sam navijač reprezentacije. Što se tiče moje reprezentativne karijere, pisalo se da me trener neće... (smeh). A ja sam na svoju ruku to odlučio (da ne igra prošlog novembra), jer nisam bio zdrav. Bio sam povređen. Mogao sam da izađem na teren, uhvatim se za nogu posle tri minuta i izađem. Pisalo se svašta, možda je mogao Savez da stane iza mene, ali... Sada sam ja bio "kriv", pre deset godina što je onaj promašio penal (Nemanja Vidić, prim. aut)... Ali, to je prošlo. Ako sam ja bio problem, eto, to je rešeno", uz smeh je rekao.