ZNAJU SE OD RANIJE

BILJANA JE ZALJUBLJENA U RONALDA, HTJELA BI I AFERU: Iznajmila sobu u hotelu u kom je i Kristijano bio u Beogradu!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

"Prepoznao me je, mada možda to nije dobro da se zna...".

Izvor: Instagram/miss.biljanadragas.official/Screenshot

Skoro niko nije mogao da priđe Kristijanu Ronaldu dok je boravio u Beogradu zbog utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Portugala i Srbije, ali uspjela je jedna Biljana.

Crnka iz Novog Sada objavila je na svom Instagramu fotografiju sa Ronaldom iz jednog beogradskog hotela, što joj nije prvi put da je uspjela da "upeca" Portugalca. Pratila ga je i ranije kada bi gostovao u regionu, a svaki put je CR7 izlazio u susret.

U razgovoru za "Kurir" otkrila je da ga je sačekala na aerodromu, htjela je da uđe i u autobus, ali da to nije bilo moguće.

"Bila sam u Budimpešti kada je igrao, pa u Torinu. Volim ga odavno. Vodila sam čak i njegovu fan stranicu. Prvi put smo se upoznali u Budimpešti. Tada se nismo slikali vidjela sam ga samo usput. Prije dvije godine kada je dolazio mahnuo mi je da priđem. Prepoznao me je, mada možda to nije dobro da se zna...", ispričala je Biljana Dragaš.

Zašto baš Kristijano Ronaldo?

"Zaljubljena sam u njega. Vjerovatno je i on to shvatio. Voljela bih da imam neku aferu, ali...", rekla je Biljana i istakala šta joj se posebno dopada.

Izvor: Instagram/miss.biljanadragas.official/Screenshot

"On izgleda mačo, pun je pozitivne energije. Sviđa mi se kako šeta, kako prilazi. Muževan je i sviđa mi se svaki njegov pokret. Posebno mi se dopada što ostavlja srce na terenu", dodala je ona.

Biljana Dragaš bi voljela da popriča sa Ronaldom, da se tresla od uzbuđenja kada ga je vidjela i da je zbog toga iznajmila sobu u hotelu gdje je odsjeo, iako su to veliki troškovi.

"Nisam imala ništa sa njim, ali sam ga mnogo puta viđala. Poklonila sam mu neku sliku, pismo, ali to je tajna šta sam mu napisala. Ja ga pratim i na Instagramu, ali on mene ne. On gleda storije na fan stranicama. Imala sam komunikaciju sa jednim bokserom koji je prijatelj sa njim. Imam neku komunikaciju sa Ronaldom, ali to sad nije bitno", rekla je Dragaševa.