Fudbal

RADULOVIĆ: KAO DA SMO IMALI NEKI STRAH, PREVIŠE SMO IH RESPEKTOVALI, IDEMO DALJE IMA JOŠ DA SE IGRA!

Autor Gordana Bojanić

Utisak je da smo ih previše respektovali, kao da smo imali neki strah, a nije bilo razloga za tako nešto s obzirom na pobjede u prethodna dva meča, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović.

Izvor: MONDO/Hristina Radenović

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Podgorici od Norveške 1:0, u utakmici trećeg kola G grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Prvo poluvrijeme je proteklo onako kako smo željeli. Sve je funkcionisalo kako treba. Zatvorili smo njihov protok lopte ka napadačima. Ipak, utisak je da smo ih previše respektovali, kao da smo imali neki strah, a nije bilo razloga za tako nešto s obzirom na pobjede u prethodna dva meča. U drugom dijelu, kada su igrači počeli da vjeruju da Norvežani nijesu bauk, stvorili smo četiri dobre šanse. Nadigrali smo ih u drugom poluvremenu, tako da ostaje žal", ocijenio je Radulović.

Turska je, nakon tri odigrana kola, prva u G grupi sa sedam bodova. Po bod manje imaju Holadija, Crna Gora i Norveška. Letonija je osvojila bod, dok je Gibraltar bez bodova.

"Međutim, idemo dalje. Grupa je otvorena, ima još puno da se igra. Letonija je igrala 3:3 sa Turskom, govorio sam da mogu biti opasni. Svaka čast mojim igračima na borbenosti, osvjetlili su obraz crnogorskom fubalu. Nastavićemo da se dostajanstveno borimo za svaki gol, za svaku pobjedu. Ovaj tim ima lijepu budućnost", zaključio je Radulović.

Crna Gora će kvalifikacije nastaviti 1. septembra gostovanjem selekciji Turske.

Možda ce vas zanimati