Provukli se

RONALDU PONOVO NIJE PRIZNAT GOL: Portugal preokretom do bodova u Luksemburgu, Kristijano ne može da se ljuti!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nisu kiksnuli na gostovanju Luksemburgu, iako su se mučili...

Izvor: MN Press

Nadali smo se da Luksemburg može da ''otkine'' bodove snažnom Portugalu, ali ta nada pala je u vodu tokom nadoknade prvog dela igre. Kao nama u Beogradu, Žota je zatresao mrežu Luksemburžana i najavio preokret na ovom gostovanju.

Portugalcu su rezultatom 3:1 slavili u Luksemburgu i tako se bodovno poravnali sa reprezentacijom Srbije na liderskoj poziciji grupe A evropskih kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Luksemburžani su poveli golom Žedsona Rodrigeza, zvezde Dinama iz Kijeva i svog najboljeg igrača, ali ta prednost nije potrajala. Domaćin je mrežu zatresao u 36. minutu, a već do poluvremena bilo je 1:1!

Pogodio je ofanzivac Liverpula koji je i nama u Beogradu dva puta bio nerešiva enigma. Igrao se drugi minut sudijske nadoknade u prvom delu kada je zatresao mrežu, a fudbalski radnici često ističu da je to najgore moguće vreme za dobijanje gola...

U nastavku, za sve se pitao Portugal. Kristijano Ronaldo pogodio je u 51. minutu meča za prednost svoje reprezentacije, a Palinja je u 80. minutu postavio konačnih 1:3!

Ponovo je Kristijano Ronaldo bio u centru pažnje i zbog jednog postignutog gola koji nije priznat. Onaj protiv Srbije doživeo je vrlo burno, a iz čega je nastala jedna od najlepših priča srpskog sporta ove godine, a večeras ne može da se ljuti. Bio je u ofsajdu kada je zatresao mrežu Luksemburga.

Ipak ćemo morati protiv Portugala da se borimo za prvo mesto u grupi.

U ostalim utakmicama večerašnjeg programa viđeno je nekoliko zanimljivih rezultata. Turska se okliznula i nakon dve pobede na startu remizirali su protiv Letonije, Holandija je postigla sedam golova na gostovanju Gibraltaru, Belgijanci su sa osam pogodaka ispratili Belorusiju, dok je Slovačka neočekivano savladala Rusiju.

Od zemalja regiona, Crna Gora je kao domaćin poražena od Norveške (0:1), a Hrvatska je savladala Maltu (3:0). 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.