KAKO VAM SE ČINI?

OVAJ GRB INTERA JE OTIŠAO U ISTORIJU: Klub razbesneo navijače, novo rešenje sve podsetilo na Juventus! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Mnogima se nije dopao ovaj potez kluba...

Izvor: Profimedia

Ova sezona bi zaista mogla da bude istorijska za Inter.

Posle sedam godina, klub iz Milana je ponovo promenio grb i to u godini u kojoj bi mogli da konačno prekinu hegemoniju Juventusa!

Inter je u utorak predstavio novi grb koji će zvanično početi da koriste od sezone 2021/22, čime žele da postanu jedan od novih globalnih brendova.

Njihov moto je "Moje ime je moja priča", a umesto slova F, C, I i M unutar plavo-crnog okvira i sa zlatnom zvezdicom iznad grba, sada je Inter po uzoru na Juventus pronašao jednostavnije rešenje.

Novi grb Intera se sastoji od belih slova I i M, koja predstavljaju Inter i Milano, i ispisana su na crno-plavoj pozadini.

Ovakav grb se očekuje da bude jednostavniji i bolji predstavnik Interovog brenda, mada su brojni navijači nezadovoljni i ljuti jer je previše običan i odaje nikakav utisak istorije koju klub poseduje. Naravno, tu je i činjenica da su se ugledali na Juventus i "kreiranje brenda" nauštrb grba...

Prvi meč sa ovim grbom Inter će odigrati na početku sezone 2021/22, a već od narednih mečeva moći će da bude viđen na opremi igrača za zagrevanje.

Ovaj potez u Italiji smatra se i kao pokazatelj da kineski vlasnici žele da se dugo zadrže...

Tagovi