BESNA JE

RONALDO SE SAKRIO IZA SESTRE - ONA GA BRANI OD HEJTERA: Skandalozna krađa u Beogradu, zgrožen je!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

"Kristijano je nacionalni simbol...".

Izvor: Instagram/Katiaaveirooficial/Screenshot

Kristijano Ronaldo je napravio skandal u Beogradu kada je bacio kapitensku traku i demonstrativno napustio teren pre završetka utakmice.

Istina, pobesneo je Ronaldo zbog odluke sudije da mu ne prizna čist gol, ali zbog njegovog ružnog poteza digla se "frka" čak i u rodnom Portugalu. Oglasio se CR7 odmah na Instagramu i objasnio potez, ali nije naišao na razumevanje svih.

Osudio ga je i Fernando Meira, bivši fudbaler Portugala, a u Ronadlovu odbranu po hitnom postupku stala je sestra Katija Aveiro.

"Kristijano je nacionalni simbol i Portugal je doživeo skandaloznu krađu", napisala je Katija na svom Instagramu na kome često komentariše igre svoga brata, naročito kada napravi neki potez koji izazove gnev navijača.

"Njegov potez iz besa je nastao kada nam regularan gol nije priznat. Kristijano je to uradio jer je bio punbesa. Uvek je branio svoju domovinu. Ipak, iako je bio zgrožen zbog onoga što se desilo, neki ljudi su na TV sebi dozvolili da kritikuju njegov odnos prema Portugalu".

"Kakva glupost!", naglasio je Katija Aveiro.

Ronaldova sestra je inače nekadašnja pevačica, a zanimljivo je da je pre nekoliko meseci izazvala pažnju izjavom da "korona virus ne postoji", iako je u tom trenutku Kristijano bio zaražen.