Fudbal

PIKSI GA OTPISAO, SADA JE VIŠAK I U INTERU: Kolarov svuda nepoželjan, Mihajlović mu je poslednja šansa!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Aleksandar Kolarov je na izlaznim vratima Intera.

Izvor: MN Press/Marko Metlaš

Aleksandru Kolarovu baš ne ide poslednjih meseci. 

Prvo se podigla velika prašina oko njegovog neigranja za Srbiju na meču sa Škotskom u baražu Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo. 

Potom je potpuno "nestao" iz rotacije Intera, a onda ga je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi "precrtao" u reprezentaciji. Sada iz Italije dolaze vesti da se Inter definitivno rastaje sa iskusnim defanzivcem. 

Antonio Konte je nekadašnjeg kapitena Srbije doveo iz Rome i uglavnom ga je koristio na mestu levog štopera u formaciji sa tri defanzivca, a ne kao beka što je Kolarov igrao tokom karijere. 

Nije se baš najbolje snašao u toj ulozi, onda je usledila povreda, pa korona i sada je izvesno da će iskusni defanzivac promeniti sredinu. Inter želi i da podmladi tim pa se tako razmatra rastanak sa Kolarovom i Ešlijem Jangom. 

Destinacija na kojoj bi mogao da nastavi karijeru je Bolonja, koja ima velike ambicije. Sportski sektor ovog tima mora da dovede ozbiljna pojačanja kako bi ubedio Sinišu Mihajlovića da ostane na čelu tima, a jedno od pojačanja mogao bi da bude Kolarov.

On je igrač po meri Siniše Mihajlovića, ali ostaje da se vidi da li će doći do saradnje.