ništa ne krije

SE*SI IGRAČKE BIRA PRE DEČKA FUDBALERA! Najavila njihov "kućni video", on dobio otkaz zbog nemorala!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nikako da se ponovo nađe na sportskim stranama

Izvor: instagram/screenshot/aurah.ruiz

"Dete" Real Madrida Hese Rodriges nikako da se ponovo nađe u fudbalskim vestima. Nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz zbog svog ponašanja van terena, a sada njegova bivša devojka najavljuje da će objaviti njihov "privatni snimak".

Hese je 2016. za 25 miliona evra prešao u PSŽ, ali je veći deo proveo na pozajmicama, ali se početkom sezone vratio u Pariz i odigrao ukupno 22 minuta.

Kada se otkrilo da je varao svoju devojku Auru Ruiz, reality zvijezdu, s njenom prijateljicom manekenkom, PSŽ je ocenio da je to urušilo ugled kluba, tako da je dobio otkaz.

Posle toga je otišao u Las Palmas, a onda je snimljen na žurci na Kanarima bez zaštitne maske. Sada je tema u medijima jer se njegova devojka oglasila o njihovom seksualnom životu.

"Želite da znati da ii i dalje volim Hesea? Da, on je moj partner i stvari koje su se dogodile su sada prošlost. Volim ga i to se neće promeniti", rekla je Aura za španske medije, a onda je iznela ipak previše informacija:

"Obožavam seksualna pomagala i igračke. Imam ih jako mnogo. Moj dečko ih takođe voli, iako za neke i ne zna, stalno ih nosim na putovanja. Vrlo sam otvorena kad su takve stvari u pitanju. Uskoro ću objaviti i naš lični snimak. Snimljen je i spreman, želim da ga ljudi vide".