STRAŠNO!

UMALO OTETA CIJELA FUDBALSKA REPREZENTACIJA: Banda s puškama zaustavila autobus i šokirala igrače! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Odjednom su se pojavili...

Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Belizea preživjela je dramu pred meč kvalifikacija za Mundijal!

Igrači su doputovali na Haiti i autobusom su se vozili prema hotelu u kome je trebalo da odsjednu, međutim pravo niotkuda pojavili su se otmičari koji su im preprečili put.

Naoružani otmičari sa automatski puškama zaustavili su autobus i naredili su vozači da otvori prozor kako bi s njim pregovarali. Djelovalo je u jednom trenutku kao da je plan da otmu autobus sa fudbalerima, ali srećom pojavila se policija i uspjela da ih rastera.

Grupa muškaraca pobjegla je na motorima i fudbalerima nije bilo ništa, ali su se naravno uplašili kada su puškama počela da "zvekeću" nepoznata lica.

"Zgroženi smo onime što nam se dogodilo po dolasku na Haiti i u kontaktu smo sa FIFA i CONCACAF kako bismo pružili igračima maksimalnu sigurnost tokom boravka ovde. Iaku su svi vidno potreseni onim što se dogodilo, svi igrači su dobro i pokazali su hrabrost", zvanično je saopšteno iz Fudbalskog saveza Belizea.

Haiti i Belize se sastaju 25. marta, a od ranije je poznato da su otmice veoma česte u ovoj ostrvskoj državi pošto kriminalci mesečno otmu do 160 ljudi.