OBJASNIO SVE

MILOŠ KRASIĆ SE OGLASIO O POVRATKU U CSKA: Niko me nije zvao, mislim da znam zašto su to o meni pisali...

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bivši reprezentativac Srbije je ovih dana jedna od tema ruskih medija.

Izvor: MN Press

Rusija bruji - Miloš Krasić biće ponovo član CSKA iz Moskve!

Bivši reprezentativac Srbije već nekoliko dana je u centru pažnje u ruskim medijima, a sada se o svemu oglasio i sam Krasić.

Nekadašnji vezista moskovskog velikana pominje se kao blizak saradnik Ivice Olića, Hrvata koji se očekuje da sedne na klupu CSKA.

Olić bi trebalo da preuzme Moskovljane, a da mu u tom poslu pomognu Krasić i bivši reprezentativac BiH Elvir Rahimić. Ipak, Krasića je ova vest iznenadila

"Bio sam u Moskvi prošle nedelje, gledao sam neke utakmice, posetio i klub. Niko mi nije predložio da se vratim u CSKA niti sam sa bilo kim razgovarao na tu temu. Pretpostavljam da su me ruski novinari videli u klubu i to povezali sa vestim o promenama u CSKA", rekao je Miloš Krasić, prenosi "Žurnal".

Izvor: MN Press

Međutim, Krasić kaže da bi Olić bio pravi izbor za "armejce".

"Ako je neko karijerom zaslužio da dobije šansu kao trener to je Olić. Osvajao je trofeje sa Bajernom, igrao za reprezentaciju Hrvatske, legenda je CSKA. Veliki smo prijatelji iz vremena kad smo igrali zajedno. Čujemo se svakih četiri-pet dana. Ništa mi nije rekao o bilo kakvoj saradnji."

On kaže da je upoznat sa "previranjima" u CSKA.

"Znam šta se dešava. CSKA je i 'moj' klub, tamo sam proveo najlepše godine karijere. Klub je zapao u malu krizu i potrebno je osveženje. Vidim da se traže razna rešenja. Drago mi je ako je Olić deo tog rešenja. Očekujem da bude imenovan za trenera. Verovatno će biti još promena u klubu, CSKA mora da vrati dominaciju u ruskom fudbalu..."