Debakl

KRAH REPREZENTACIJE! SRBIJA ISPALA, NIŠTA OD OLIMPIJSKIH IGARA: ,,Morali smo mnogo više, ali imamo još jedan meč!"

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović i kapitenka Katarina Krpež-Šlezak pričali su o porazima Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Srbija je prvo poražena od Rusije na startu kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre, a onda je težak poraz doživela i od Mađarske. 

Time su se izgubile šanse da naš tim ode na najveće sportsko takmičenje prvi put od 1988. godine. Selektor Srbije Ljubomir Obradović bio je kratak posle poraza.

"Zaslužena pobeda Mađarske, Srbija nije bila na potrebnom nivou. Želim Mađaricama i Ruskinjama dobar plasman u Tokiju", rekao je selektor Srbije Ljubomir Obradović.

Kapitenka Katarina Krpež-Šlezak poželela je Mađarskoj dobar plasman u Tokiju i istakla da tim nije bio ni na izbliza potrebnom nivou da bi se otišlo na veliko takmičenje. 

"Ne mogu reći puno o našoj igri, odigrale smo loše. Za ovakvu utakmicu smo morali mnogo više da pružimo. Izgubili smo šansu da se plasiramo na Olimpijske igre. Čestitke Mađaricama, želim im da osvoje medalju u Tokiju. Mi više nemamo šanse da se plasiramo, ali imamo još jednu utakmicu na ovom turniru i moramo da završimo pobedom. Moramo i da pronađemo razloge zašto smo odigrale ovako loše", zaključila je Katarina Krpež-Šlezak. 

Srbija nije završila ovaj turnir pošto će u nedelju od 17:30 igrati sa Kazahstanom, ali s obzirom na dva poraza u prviim mečevima ovaj meč neće imati nikakav rezultatski značaj.