Fudbal

KOKEZA ODLIJEPIO ZA MANEKENKOM:Tajna veza čelnika FSS i dugonoge ljepotice! RANIJE BILA U VEZI SA UNUKOM BORISA JELJCINA

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Čelnik FSS, koji je privođen u SBPOK u slučaju „carinska mafija“, u vezi je sa top-modelom Tamarom Lazić, najpoznatijom po reklamama za donji veš

Izvor: Kurir

Možda se poslovni imidž Slaviše Kokeze, predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, srozao do dna otkad je SBPOK počeo da ga češlja u predmetu „carinska mafija“, ali zato nema muškarca koji se ne bi mijenjao s njim kada je u pitanju ljubavni život - ovaj sportski funkcioner ljubi poznatu manekenku za donji veš, saznaje Kurir.

Slaviša Kokeza je, prema riječima izvora lista, već izvjesno vrijeme u tajnoj vezi s poznatim modelom Tamarom Lazić, koja je, prije predsjednika FSS, bila u vezi sa unukom Borisa Jeljcina!

Kokeza se, prema riječima izvora, zaljubio u mlađanu manekenku, koja je poznata po reklamama za seksi veš, pa svaki slobodan trenutak gleda da provede s njom. Iako o svojoj vezi ne pričaju javno, objašnjava izvor Kurira, ne kriju se, već često s društvom posjećuju restorane po Beogradu.

- Kokeza i Tamara često obilaze poznate beogradske restorane, doduše, u većem društvu, ali svi oko njih znaju da su u vezi. Pored toga, nerijetko idu i na zajednička luksuzna putovanja po svijetu. On joj ispunjava sve želje, plaća najbolje hotele, a sa svakog putovanja se vraća s kesama punim najskupljih krpica. Šta Tamara pokaže prstom, to ovaj odmah kupuje - kaže izvor lista i dodaje:

- Tamara je jako atraktivna djevojka, zgodna, svi se okreću za njom gdje god da se pojavi i Kokeza je poludio za njom.

Inače, o Lazićevoj, koja je rodom iz Kruševca, pisalo se 2015. da je u vezi sa unukom nekadašnjeg predsjednika Rusije Borisa Jeljcina. Mediji su tada navodili da njih dvoje čak planiraju i zajednički život.


Kokeza je donedavno u medijima bio uglavnom zbog sporta, dok danas puni novinske stupce zbog sumnje da je vođa carinske mafije. Fudbalski čelnik je do sada saslušan dva puta. Njegovu odluku da odbije poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u planiranju ubistva predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, komentarisali su gotovo svi zvaničnici, uključujući i samog šefa države i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Nadležni ispituju djelovanje carinske mafije - pronevjere teške desetine miliona eura, iza koje je stajao dio rukovodstva Carine, pojedini državni funkcioneri i klan Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.