Kuglice se vrte...

STRAŠAN ŽRIJEB LIGE ŠAMPIONA! ODMAH RERPIZA FINALA: Poznat kompletan raspored!

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Imena učesnika garantuju vrhunsku zabavu u finišu sezone.

Izvor: Profimedia/AFP PHOTO / UEFA / HAROLD CUNNINGHAM

Znamo kompletan raspored do kraja Lige šampiona!

U Nionu tačno u podne Đorđo Marketi i bivši fudbaler Hamit Altintop izvukli su parove četvrtfinala u najjačem klupskom takmičenju Evrope, a zatim spojili preostale timove i u potencijalne polufinalne parove! Vjerujte, biće ovo fantastična sezona Lige šampiona.

Derbi ove faze takmičenja biće dvomeč Bajern Minhena i Pari Sen Žermena! Ali, jaki su i ostali parovi.

Kuglice su prvo spojile Mančester siti i Borusiju Dortmund, što je dovoljno dobar par za ovu fazu takmičenja. Mnogo trčanja, mnogo tempa, golovi na sve strane, to je ono što očekuje svaki fudbalski navijač. Zatim, Porto je saznao da će igrati protiv Čelsija.

Jedni su izbacili Juventus, drugi trenutnog lidera prvenstva u Španiji, Atletiko Madrid. Pa kako da to, onda, ne bude spektakl?

Šta tek reći za posljednja dva para... Bajern i PSŽ u jednom, a Real Madrid i Liverpul u drugom četvrtfinalu! Mečevi koje jedva čekamo!

 ''Prednost'' u finalu, odnosno zvanično će se voditi kao domaćin, ima ekipa iz prvog polufinalnog para. Tu bi mogli da budu Bajern, Pari Sen Žermen, Mančester siti i Borusija Dortmund.

Potencijalni rivali u polufinalu Lige šampiona. U toj fazi takmičenja, parove čine:

Bajern/PSŽ - Mančester siti/Borusija Dortmund, odnosno Real Madrid/Liverpul - Porto/Čelsi!

Real Madrid dobija rivala iz Engleske, pošto će im protivnik biti Liverpul. Ova dva tima imaju četiri od posljednjih pet titula u Ligi šampiona!

Bajern Minhen - Pari Sen Žermen - repriza finala već u četvrtfinalu! u, kakav derbi nam je pripremio žrijeb!

Porto je treći izvučeni tim, a ekipa koja je u prethodnoj rundi eliminisala Juventus sada ide na Čelsi! Nekada je to bio derbi ''Žoze Murinjo''!

Mančester siti je prvi izvučeni tim, a njihov rival u četvrfinalu biće Borusija Dortmund! Zvuči dovoljno dobro za početak?

Termini utakmica!

Četvrtfinale - 6/7 april, 13/14 april
Polufinale - 27/28 april, 4/5 maj
Finale - 29. maj

Na današnjem žrijebu saznali smo rivale u četvrtfinalu Lige šampiona, a zatim i potencijalne duele u polufinalu. Takođe, danas je određeno ko će biti ''domaćin'' u finalu, koje je na programu 29. maja na stadionu Ataturk u Istanbulu.

Timovi koji će danas biti izvlačeni:

  • Bajern Minhen
  • Borusija Dortmund
  • Liverpul
  • Čelsi
  • Mančester siti
  • Real Madrid
  • Pari Sen Žermen
  • Porto