NA RESPIRATORU!

SKORO OSTALA BEZ NOSA, A SAD SE BORI ZA ŽIVOT: Bivša žena čuvenog fudbalera u teškom stanju zbog KORONE! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Lepa Ruskinja je zaražena dok je bila u indukovanoj komi.

Izvor: Profimedia, Instagram/arshavina_alisia__mb

Alisa Aršavina, bivša supruga ruskog fudbalera Andreja Aršavina, bori se za život.

Ruski mediji objavili su informaciju da se bivša manekenka i poznata novinarka zarazila korona virusom dok je bila u bolnici. Alisa (38) je nedavno hospitalizovana zbog akutnog pankreatitisa i peritonitisa i bila je u indukovanoj komi.

Taman kada je počela da se oporavlja, zarazila se korona virusom i zbog toga je trenutno na respiratoru, što jasno govori koliko je njeno stanje loše.

Njena majka Natalija saopštila je da se Alisa Aršavina, koja sa bivšim fudbalerom Arsenala ima jedno dete, nalazi u bolnici u Sankt Peterburgu i da su joj pluća oštećena 40% zbog korone: "Ima upalu pluća i korona virus, situacija se zakomplikovala...".

Alisa Aršavina
Izvor: Instagram/arshavina_alisia__mb

Osim toga, Alisa se takođe bori protiv još jedne opasne bolesti koja joj je "unakazila nos". Pre nego što je prebačena u bolnicu, Alisa je demantovala da je prošli put hospitalizovana zbog plastične operacije.

"Nisam bolesna zbog neuspešne plastične operacije, imam ozbiljnu autoimunu bolest", napisala je Alisa na Instagramu.

"Dve operacije su mi spasile život, zbog toga mi se ovo desilo sa nosem", dodala je bivša žena fudbalera koja je zbog toga u poslednje vreme na fotografijama stavljala ruku preko nosa.