Neverovatno!

SENZACIJA U ZAGREBU - DINAMO RAZBIO TOTENHEM: Šampion Hrvatske izbacio Engleze i UNIŠTIO Murinjovu sezonu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Uzbudljiv meč iz Zagreba.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Haos je u zagrebačkom Dinamu, ali i pored toga Totenhem nije uspeo da odbrani prednsot iz Engleske. Hrvatski predstavnik je regularnih 90 minuta rešio u svoju korist rezultatom 2:0, pa ćemo gledati produžetke!

Dinamo - Totenhem 3:0 (2:0 u regularnom delu)
/Oršić 62, 83, 106/

Ostanite uz MONDO, pratimo dodatnih 30 minuta fudbala iz Zagreba.

122. minut - KRAJ! Senzacija je napravljena, Dinamo je nakon poraza od 2:0 u Londonu kroz produžetke eliminisao Totenhem! Mislav Oršić večeras jeste heroj Zagreba.

121. minut - Ivanušec! Neverovatna prilika, ali Ljoris uspeva vrhovima priliku da izbije loptu igraču Dinama koji je pokušao da ga predribla.

120. minut - Još dva minuta do senzacije u Zagrebu!

118. minut - Pravi Damir Krznar i šestu izmenu večeras. Perić menja umornog kapitena Ademija i odigraće oko tri minuta večeras.

115. minut - Prvo je Livaković impresivno odbrani, zatim Kejn propušta ogromnu šansu, a na kraju Dinamo uspeva da otkloni opasnost pred svojim golom!

107. minut - Totenhem mora po gol, pa umesto Orijea sada igra Stiven Bergvajn. Daleko ofanzivnija postava, a i poslednja promena Žozea Murinja.

106. minut - NEVEROVATNI MISLAV ORŠIĆ! Čovek sam vodi protiv Totenhema 3:0, a poslednji gol na meču postigao je nakon što je nanizao kompletnu odbranu londonskog tima!

106. minut - Počeo je drugi produžetak na Maksimiru.

105. minut - Kraj prvog produžetka! Pred nama je još 15 minuta fudbala, a penali ukoliko ranije ne dobijemo pobednika ovog dvomeča.

102. minut - Pokušaj Gereta Bejla na Maksimiru! Rezervista Totenhema preti sa tridesetak metara, ali udarac odlazi pored gola.

96. minut - Velika šansa za Dinamo! Leovac se našao usamljen u kaznenom prostoru, na njegovoj desnoj strani i nije hteo da šutira iz te pozicije. On je pokušavao da asistira saigraču na petercu, mada je situacija bila dobra i za udarac ka golu.

91. minut - Ulazak Serhija Regilona. Napravljeno je svih 10 izmena na večerašnjem meču, a treneri dobijaju po jednu dodatnu zbog produžetka.

90. minut - Stojanović i Mišić menjaju Ristovskog i Petkovića.

85. minut - Karlos Vinisijus menja Lukasa Mouru.

83. minut - 2:0! Mislav Oršić drugim golom odvodi meč u produžetke!

82. minut - Leovac i Gavranović ulaze umesto Franjića i Majera.

75. minut - Atiemven menja Jakića u ekipi Dinama.

68. minut - Lo Selso i Ndombele ulaze umesto Vinksa i Alija.

62. minut - 1:0! Mislav Oršić postiže prvi gol na meču.

60. minut - Ulazak Bejla umesto Lamele.

U preostala tri meča koja su počela u terminu od 18:55 nije bilo ovoliko drame. Arsenal je i pored poraza na domaćem terenu prošao Olimpijakos, Roma je Šahtjor savladala i na gostovanju, dok je Granada uspela da odbrani prednost protiv Moldea, iako je poražena na severu Evrope.

Rezultati:

Arsenal - Olimpijakos 0:1

Molde - Granada 2:1

Šahtjor - Roma 1:2