Fudbal

VEŠO BI VOLIO DA TRENIRA SA EKIPOM, ALI DOKTORI MU NE DAJU: Željan sam fudbala

Autor Gordana Bojanić

Marko Vešović se povrijedio u junu prošle godine, ali još nije počeo da radi sa timom, zato ga i nema na spisku selektora Miodraga Radulovića za utakmice sa Letonijom, Gibraltarom i Norveškom

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Sredinom juna prošle godine, u trenutku kada je bio možda i najspremniji reprezentativac Crne Gore, teška povreda (pokidao ligamente koljena) zaustavila je Marka Vešovića da vjerovatno bude proglašen za igrača sezone u Poljskoj.

Bilo je jasno i tada da našeg beka čeka duža pauza... Oko Nove godine majstor Legije iz Varšave se oporavio, počeo je individualno da trenira, bio sa ekipom na pripremama u Dubaiju, ali za povratak na teren još je rano.

Kako piše portal “legia.net”, Vešović se uželio fudbala, ali i dalje mora individualno da trenira.


“Sada se osjećam mnogo bolje, volio bih da treniram sa ekipom, ali ljekari kažu da je još rano za to”, kratko je rekao Vešović.
Zbog svega, nekadašnji fudbaler Budućnosti, Crvene zvezde, Torina i Rijeke preskočiće i prve akcije “hrabrih sokola” u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo - naš tim 24. marta gostuje Letoniji u Rigi, tri dana kasnije dočekuje Gibraltar, dok 30. marta takođe pod Goricom igra protiv Norveške.