Čudo

MURINJO OVO NIJE VIDIO NIKAD U KARIJERI: Dinamo mora bez osuđenog Mamića - Portugalac ostao bez teksta!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Meč Dinama i Totenhema biće specifičan i zbog presude Zoranu Mamiću po kojoj on mora u zatvor.

Izvor: Profimedia

Hrvatski fudbal dobio je prethodnih dana jednu vrlo neobičnu epizodu. Zdravko Mamić koji je otišao iz države, njegov brat Zoran koji je trener Dinama i još dvije osobe osuđeni su po gotovo svim tačkama optužnice koja je davno podignuta protiv njih.

Odmah nakon toga, Zoran Mamić morao je da podnese ostavku na mjesto prvog trenera hrvatskog šampiona, pa će Damir Krznar voditi tim.

Nije mogao čudnije da počne njegov mandat. Na domaćem terenu, protiv Totenhema, u revanšu nokaut faze Lige Evrope. Specifična situacija koja je šokirala čak i rječitog Žozea Murinja.

''Ne bih da to previše komentarišem. Jako neobična situacija, nikada ranije nisam doživio nešto takvo. Šta je tu je'', rekao je trener Totenhema.

Novinari su očekivali da čuju nešto više od portugalskog trenera, ali je on ostao uzdržan po ovom pitanju

''Radi se o istim igračima, a ekipu preuzima pomoćni trener. Mislim da će Dinamo igrati isto kao u prvoj utakmici. Sigurno Mamićev prvi pomoćnik dijeli njegovu fudbalsku filozofiju'', rekao je Murinjo.

Meč zagrebačkog Dinama i Totenhema igra se na Maksimiru, u četvrtak od 18:55. Engleski predstavnik braniće prednost od 2:0 iz prvog susreta.