ŠUŠKA SE ŠUŠKA...

KASILJAS I PRELEPA SARA SE RAZVODE, A ŠPANCI IM BROJE PARE: Kako podeliti imovinu od 350.000.000€, Iker ima i 4 firme!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Legendarni španski golman i njegova dosadašnja supruga su rešili da dalje ne nastave zajedno...

Izvor: Youtube/Punto Pelota

Španija i dalje bruji - jedan od najpoznatijih parova u fudbalskom svetu rešio je da stavi tačku na brak.

Fudbalsku legendu Ikera Kasiljasa i sportsku novinarku Saru Karbonero svet je zapamtio po čuvenom poljupcu ispred kamere na Mundijalu 2010. godine, a sada čitava Španija priča o njihovom razvodu i imovini koju bi trebalo da podele!

Kasiljas i Karbonero su privukli mnogo pažnje kada je nakon finala u kome je Španija postala prvak sveta Sara intervjuisala Ikera, a on je u toku razgovora poljubio.

Ipak, toj ljubavi je došao kraj posle 11 godina veze i pet godina braka. Njih dvoje su sve vreme odavali utisak potpuno skladnog para, a sada kada je postalo jasno da dalje neće nastaviti zajedno, mnogi se pitaju - kako će teći razvod?

Kasiljas i Sara imaju zajedniče bankovne račune, ali nemaju zajedničku imovinu, pišu tamošnji mediji.

Navodi se da je Kasiljas sagradio poslovnu imperiju koja se procenjuje na ludih 350.000.000 evra u koju spadaju četiri firme koje se bave nekretninama i koje su prošle godine prijavile prihod od ukupno 25.000.000 evra.

Jedna njegova kompanija se bavi nekretninama na super atraktivnim lokacijama, a pre šest godina je osnovao i kompaniju "Casillas World" koja se bavi njegovim sponzorstvima i pravima na imidž. Prihod samo te kompanije tokom 2020. godine bio je oko 2.200.000 evra.

Navodi se da neke od atraktivnih nekretnina glase na Sarino ime i nalaze se na prestižnim lokacijama, a njeno bogatstvo pre dve godine je bilo procenjeno na 1.100.000 evra.

Njena najuspešnija firma se zove "Uspomene na Južnu Afriku", simpatično nazvanu po mestu gde je Kasiljas postao šampion sveta 2010. godine, a bavi se izradom odeće i nakita. Osnovala ju je 2015. godine sa prijateljicom i godišnji promet joj iznosi oko 500.000 evra.

Kada se Španija "oporavila" od šoka da se skladni par Kasiljas-Karbonero razvodi, ubrzo su počela prebrojavanja njihovog novca...

Iker Casillas besó a Sara Carbonero en plena entrevista
Izvor: Youtube/ Jose Guerrero