Sve je na prodaju!

ATLETIKO SE KOCKA TITULOM U ŠPANIJI: Madriđani opet nisu pobedili - Simeone će poludeti zbog toga!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Tim iz Madrida nastavlja da prosipa bodove.

Izvor: Tanjug/AP/Manu Fernandez

Gomila, desetine stvorenih šansi na gostovanju malom gradskom rivalu, timu iz predgrađa Madrida, Atletiku nisu bili dovoljne. Mršavih 0:0 protiv Hetafea komplikuju trku za šampiona.

Impresivan je bio golman domaćeg tima, a Dijego Simeone će morati da bude besan na svoje igrače. Nije im pomoglo ni što su u finišu meča bili brojčano nadmoćniji.

Hetafe - Atletiko Madrid 0:0

Skinuo je David Sorija sve što je išlo u okvir njegovog gola, a Luis Suarez, Žoao Feliks i ostatak napada Atletiko Madrida nije mogao da nađe put do mreže pored njega. Iako su imali skoro 75% poseda lopte i čak 15 udaraca ka golu rivala!

Možda i najbolju šansu imao je Luis Suarez kada je pokušao da lobuje golmana i pogodio stativu. Mada, teško je izabrati šta je ovde večeras bilo najbolje. Posebno u finišu meča, prilike za Atletiko su se ređale kao na traci, ali je na Vanda Metropolitano odnet samo bod.

Barselona će u ovoj rundi imati priliku da priđe na samo četiri boda zaostatka i tako se prilično neočekivano vrati u trku za titulu. Podsećamo, u njoj je i Real Madrid koji je danas golovima Karima Benzeme stigao do preokreta i pobede nad Elćeom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt