nije samo klub nezadovoljan

RONALDO UGOVARA SPEKTAKULARNI POVRATAK? Španci pišu da pregovori traju, Portugalac bi mogao da se vrati kući

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Istorijski loša sezona za Juventus je i kod njega prelomila

Izvor: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Izgleda da se stvarno bliži rastanak Kristijana Ronalda i Juventusa! Kao što smo vam ranije pisali, sve više ljudi je protiv njegovog ostanka u Torinu. Navodno su zainteresovana 3 kluba, Pari Sen Žermen i oba premijerligaša iz Mančestera, ali Španci sada javljaju pravu poslasticu.

Naime, prema tim navodima, Ronaldo bi posle tačno tri godine mogao da se vrati u Real Madrid!

Veorvalo se tada da je Real iskoristio poslednju priliku da unovči jednog od najboljih fudbalera svih vremena, a on je otišao u Italiju da Juventusu donese toliko željenu Ligu šampiona. Nije uspeo.

Španjolski mediji već su pokrenuli ozbiljne rasprave o Ronaldovoj budućnosti, a "El Čiringito" je jednu celu emisiju posvetio raspravi o tome da li Real treba da vrati Ronalda. Đosep Pedrerol, novinar "Čiringita" tvrdi da je Žorž Mendeš već kontaktirao Real i počeo da raditi na ovom transferu.

Navodi se da Ronaldo razmišlja o tome da se vrati u klub s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti i izgradio se kao najveći rival Lionela Mesija. Neuspeh s Juventusom samo ga je dodatno motivisao na taj potez.

Juventus je jako blizu da ove sezone konačno izgubi i nacionalnu titulu, jer je Inter već odmakao, tako da će cela sezona za ekipu Andree Pirla biti istorijski neuspešna. Apsolutno isto važi i Ronalda, koji nije navikao na sezone bez trofeja, tako da nije sasvim nerealno očekivati da se vrati u Madrid i tamo završi karijeru.