Broj 1

LUKA, NE VRAĆAJ SE U REAL! ZIDAN SVE REKAO POSLE DERBIJA: Kada ovako priča, nije ni čudo što je Francuz prvi špic!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Karim Benzema je ostavio Real Madrid u trci za šampionsku titulu, a Zidan je posle meča govorio o svom miljeniku!

Izvor: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Real Madrid je u gradskom derbiju sa Atletikom tek u finišu meča uspeo da izvuče jedan bod, a taj remi je ostavio "kraljevski klub" u trci za šampionsku titulu. 

Pogodak u 88. minutu je postigao Karim Benzema, 33-godišnji Frnacuz koji se vratio na teren posle dugog odsustva i dva puta za samo pet dana pokazao koliko znači Realu. 

U ponedeljak je ušao ju finišu meča sa Real Sosijedadom i Real je uspeo da izjednači. Sada je dao gol protiv Atletika. A Zidan je posle meča bio pun hvale za svog napadača.

"Znamo šta Karim znači za nas, bez obzira na golove. On je jako bitan igrač u našem sistemu, pogotovo kada ima loptu. On je specijalan, ono što radi na terenu... Za ljude koji vole fudbal Benzema donosi radost. Srećan sam što ga imam u timu. Ovde je deset godina i jako je napredovao. On je ključni igrač za moj tim, specijalan za sve navijače", ispričao je Zidan. 

Pre ovog meča Benzema je pričao o svom odnosu sa trenerom i istakao da mu je Zidan "kao brat", a sada posle ovakvog govora, jasno je da će Luka Jović teško dobiti priliku u Madridu i sledeće godine.

Možda je vreme da se razmisli ne samo o pozajmici, već i o trajnom transferu na mesto na kome bi imao minutažu.