Snažna poruka

IBRAHIMOVIĆEV GOVOR ODJEKIVAO ITALIJOM: Zlatan moćnom izjavom objasnio zašto je došao na Sanremo

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

"Ako ne postavljate izazove nikada nećete da pobedite"

Izvor: Profimedia

Sanremo su pratili i oni koji inače možda do sada nisu ni obraćali pažnju na taj festival, a u tome je pomogao možda najviše legendarni Zlatan Ibrahimović.

Za one koji ne mogu i dalje da povežu njegovo učešće na prestižnom muzičkom festivalu sa bogatom fudbalskom karijerom, "Ibrakadabra" imao je poruku.

Na zatvaranju Sanrema Zlatan je održao govor u svom stilu, kao što je na sebi svojstven način obeležio i početak festivala izlaskom na scenu u pratnji pesme "Jutro je".

"Svi su pre festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako sebi ne postavljate izazove, nikada nećete da pobedite", poručio je Ibrahimović, pa nastavio u motivacionom stilu.

"U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne svim. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobeđujem i kad gubim. Dao sam puno golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko", rekao je Ibra i onda svima uputio moćne reči.

"Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Ne raditi ništa je najveći neuspeh od svih. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi.Trud, posvećenost i koncentracija su ključni", završio je Zlatan i zahvalio se "drugom domu" odnosno Italiji.