Nije uspeo

DMITROVIĆ PROMAŠIO PENAL U PRIMERI: Dao je gol Atletiku, ali sada ga je kolega pročitao! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dao je gol protiv Madriđanima, ali sada...

Izvor: Profimedia

Pre nekoliko meseci je pogodio, kada mu je rival bio Jan Oblak. Na opšte iznenađenje, tada je Marko Dmitrović uzeo loptu u ruke i savladao svog kolegu na golu Atletiko Madrida.

Ovog puta, na gostovanju Kadizu, nije bio precizan. Njegov udarac odbranio je golman domaćih Ledesma.

Igrao se 57. minut meča kada je za goste dosuđen penal, a ponovo je srpski golman dospeo u centar pažnje. Prešao je ceo teren, uzeo loptu u ruke i namestio je na belu tačke. Trebalo je to da bude njegov drugi gol u sezoni...

Šutirao je snažno, kao i prvi put, ali je Argentinac na golu Kadiza pročitao njegovu nameru. Pogodio je stranu, bacio se tamo gde treba i zaustavio šut.

Istina, nije to bio vrhunski izveden udarac sa bele tačke. Ako se tako može reći, Marko Dmitrović je olakšao posao svom kolegi. Kada je bio oči u oči sa Janom Oblakom, šutirao je bolje.

Pošto je jedan od ranijih dogovora bio da Dmitrović izvodi penale sve dok ne promaši, biće zanimljivo videti da li će do kraja sezone Eibar verovati golmanu ili će u svojim redovima tražiti novog izvođača.

Marko Dmitrović narednog leta menja sredinu, odlazi iz Eibara i verovatno će pojačati Sevilju, a šansa da se upiše u strelce je sigurno neki vid nagrade za fantastične sezone u klubu. Da je pogodio i ovog puta možda bi i Dragan Stojković Piksi, koji ga je stavio na spisak reprezentacije Srbije, računao kao izvođača?