Opasnica

MISLILA SAM DA ĆE ME OPTUŽITI ZA PEDOFILIJU: Vrela Ruskinja otkrila da je zavela Mbapea dok je bio maloletan

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Potpuno je razdrmala fudbalsku javnost

Izvor: Instagram/VICTORIA BONYA/printscreen

Ruska voditeljka, manekenka i bivša Plejboj zečica Viktorija Bonja dala je intervju u kom je razotkrila neke bizarne detalje svojih afera sa fudbalerima.

Ruskinja je za "Sport Ekspres" obelodanilo da je bila u kratkoj aferi sa prvom zvezdom Pari Sen Žermena Kilijanom Mbapeom.

 Međutim, ta romansa bila je "zabranjena" jer je brzi Mbape u tom trenutku bio maloletan, pa se tako lepa Viktorija uplašila da je neko ne optuži za pedofiliju.

"Poljubila sam Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislila sam u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju." Taj odnos nije mogao da se razvije. Nije mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu", otkrila je bivša Plejboj devojka, ali dodala da se još uvek čuje sa zvezdom tima iz Pariza.

Viktorija je kritikovala Mbapeovo druženje sa Nejmarom, jer kako je rekla misli da Brazilac loše utiče na njenog bivšeg momka.

"I dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone", poručila je atraktivna Ruskinja.

Brazilsku fudbalsku zvezdu oštro je okarakterisala kao ženskaroša, mada je bilo priče i o njihovoj aferi.

"On je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku", ispričala je Viktorija poznata po prijateljstvu sa mnogim fudbalskim zvezdama, od kojih je zapažena bila veza sa Maruanom Felainijem koji je u to vreme bio igrač Mančester junajteda.

Tagovi