Fudbal

I TO JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ! IZAŠAO IZ KOLA I STOPIRAO DO SANREMA: Hit priča kako je na TUĐEM MOTORU došao na festival!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Čuveni napadač bio je "zaglavljen" u saobraćaju, pa se dosjetio drugog načina da stigne na čuveni festival.

Izvor: Twitter/Raiofficialnews, Profimedia

S obzirom na to da je u srijedu uz zvuke pjesme Nade Topčagić otvorio Sanremo, Zlatan Ibrahimović morao je u četvrtak da se vrati kući u Milan, jer je njegov tim igrao protiv Udinezea.

Dan kasnije, u petak, Šveđanin se vratio u festivalski grad, ali je na putu iz Milana naišao na ogroman zastoj. Proveo je u kolima tri sata i rekao vozaču da će da izađe iz kola i da stopira!

"Bio je udes i posle tri sata u kolima rekao sam vozaču da me pusti da izađem. Zaustavio sam motociklistu i zamolio ga – možeš da me odvedeš do Sanrema?"

"Srećom, bio je navijač Milana. Kada smo stigli ovde otkrio mi je – ovo je bio prvi put da sam vozio po auto-putu", nasmijao se Ibrahimović dok je pričao.

"Znam da sam vam nedostajao juče, ali vratio sam se. Bio sam u Milanu u četvrtak... Iako ste i vi mogli da dođete do mene", dodao je napadač, pa zapjevao zajedno sa legendarnim srpskim fudbalerom i trenerom, Sinišom Mihajlovićem.

Ibrahimović je takođe otkrio i emotivan detalj svog razgovora sa Mihom, kada ga je pozvao da ga ohrabri u borbi protiv leukemije.