Strašno šta rade

LAKRDIJA U PREMIJER LIGI! VAR ČASTIO TOTENHEM, MITROV FULAM PORAŽEN: Derbi Londona odlučila skandalozna odluka!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Biće mnogo reči o ovom meču narednih dana.

Izvor: Kirsty Wigglesworth/POOL AP

Da li je VAR potreban fudbalu, ponovo će se pitati navijači. Ako budete slušali one koji navijaju za Fulam, večeras će vam reći da im je život upropastio. Stigao je tim Aleksandra Mitrovića, nekoliko minuta pre njegovog ulaska na teren, do izjednačenja, ali radost nije dugo trajala.

Zbog igranja rukom u ''izgradnji napada'', ako se to kaže, poništen je gol za izjednačenje domaćem timu. Gosti su preko Dele Alija, odnosno autogola Adarabijoa odneli ceo plen.

Fulam - Totenhem 0:1 (0:1)
/Adarabiojo 19 ag/

Taj detalj neće biti i najbitniji sa ovog susreta. bila je ovo jedna od najboljih Fulamovih partija u sezoni. Imali su veći posed lopte, više šuteva u okvir gola, kornera, ofsajda, tačnih pasova,... Svega onoga što bi moglo da ukaže na ofanzivan fudbal kakav su igrali.

Dali su i gol, kao što smo rekli, ali je on poništen.

Aleksandar Mitrović je ponovo meč počeo na klupi za rezerve, a priliku je dobio u poslednjih dvadesetak minuta meča. Lepo je videti srpskog napadača u igri, pošto je nedavno imao pauzu zbog povrede od čak tri meča.

U istom terminu odigran je i meč VBA - Everton, gde su gosti minimalcem stigli do pobede.  Jedini strelac je bio Rišarlison, kom je asistirao Sigurdson, samo 45 sekundi nakon ulaska u igru. Ponovo u konkurenciji za sastav nije bio Branislav Ivanović.

Nakon ovog kola, Fulam ostaje u zoni ispadanja, sa tri boda manje i utakmicom više od Njukasla. U zoni spadanja je i VBA, dok će se Everton boriti za mesto u Ligi šampiona. U gornjem delu tabele je i Totenhem koji je osmi sa 42 osvojena boda.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt