SVE OTKRILA!

ISPALILA RONALDA, ALI NEJMARA GOTIVI: Vrela manekenka šalje fotke Brazilcu (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Njene fotografije dovode mnoge do ludila, ali i o njenim izjavama se priča.

Izvor: MN Press/Instagram/viki_odintcova/Printscreen

Viki Odincova ne prestaje da oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Ova prelijepa Ruskinja je uvijek u centru pažnje, a naročito kada priča o svim sportistima koji su je "muvali" i sa kojima se zabavljala.

Viki je djevojka koja je osim po tome što je model poznata i po činjenici da je odbila Kristijana Ronalda, kao i da je bila u vezi sa Luisom Hamiltonom. U čitavoj priči pominjao se i Nejmar, a ona je razriješila sve sumnje oko toga.

Odincova je u jednoj emisiji na YouTube otkrila kako je odbila Ronalda, odgovarajući na pitanje da li je Portugalac pokušao da bude sa njom.

"Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku 'Ćao, kako si?' Odmah sam izbrisala poruku i nisam htjela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina devojka. Nisam htjela da mu pružim nikakvu šansu. Dajte, molim vas, pa znam dosta djevojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse", poručila je djevojka rođena u Sankt Petersburgu koja se od 18. godine bavi modelingom.

Ona je prije nekoliko godina bila fotografisana u društvu Luisa Hamiltona, a prošlog ljeta je potvrdila da su njih dvoje bili u vezi.

"Imali smo različite tipove veze. U jednom periodu je to bila romantična veza, ali ta veza je evoluirala u prijateljstvo. Ja živim u Rusiji, a on živi u inostranstvu. Postali smo prijatelji koji mogu da se dopisuju i čestitaju rođendane jedno drugom", rekla je Viki, koja je tako dodatno podgrijala sumnje da je Hamiltonu bila "rame za plakanje" baš u vrijeme kada je Britanac raskinuo s poznatom pjevačicom Nikol Šerzinger.

Ipak, ona je objasnila da je sa Nejmarom imala samo najobičniju komunikaciju i ništa više.

"U kontaktu sam sa Nejmarom, jer je on prijatelj sa Luisom. Znam ga preko njega. Shvatila sam da je normalan dečko, šaljemo slike jedno drugome na Instagramu", otkrila je Odincova, koju na Instagramu prati preko 5.100.000 ljudi.