SELEKTOR OKUPLJA TIM

PIKSI UZ SAŠU ILIĆA DOVODI JOŠ JEDNO POZNATO IME: U stručnom štabu bivši reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Novi selektor Srbije polako okuplja saradnike koji će mu pomagati.

Izvor: MN Press

U utorak su se pojavile nove informacije oko toga ko će biti saradnici Dragana Stojkovića Piksija u stručnom štabu reprezentacije Srbije, ali i u sredu su stigli novi detalji.

Još jedan bivši reprezentativac će se naći u tom društvu!

Posle mnogo čekanja, Dragan Stojković Piksi je postao selektor Srbije, ali sva je prilika da on neće ni biti zvanično predstavljen na toj funkciji.

Postoje najave da će Piksi već u petak objaviti spisak za martovski početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, te da stoga nema dovoljno vremena za protokolarno predstavljanje.

Ono za šta ima vremena jeste biranje njegovih najbližih saradnika, a to bi trebalo da bude i Goran Đorović!

Kako piše "Sportski žurnal", bivši fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije trebalo bi da bude deo stručnog štaba u kojem će već biti nekolicina bivših fudbalera.

Đorović je u reprezentaciji Jugoslavije upisao 49 nastupa, a od 2017. do 2019. je bio selektor mlade reprezentacije Srbije.

Među ostalim članovima stručnog štaba su Partizanova legenda Saša Ilić, ali i još dvojica zvezdaša - Bratislav Živković i Marko Perović.

Još od ranije je poznato da će novi kondicioni trener Srbije biti Japanac Kacuhito Kinoši, a da će sportski direktor reprezentacije Srbije biti Stevan Dika Stojanović.