"Žena" mu ne da

GEORGINA RONALDU OVO STROGO ZABRANILA: Njena reč se poštuje, Kristijano jedno ne sme ni da pomisli!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Atraktivna žena fudbalske zvezde "lupila šakom o sto"

Izvor: Instagram/screenshot/georginagio, Instagram/Cristiano/Printscreen

Možda je temperament upravo ono što je Ronalda zadržalo pored lepe Georgine.

Da je atraktivna i voli da se slika provokativno to smo znali, ali da voli da naređuje i to Kristijanu Ronaldu nije bilo poznato.

Geogrina Rodrigez, devojka jedne od najvećih fudbalskih zvezda otkrila je za italijanske medije zanimljiv detalj iz njenog i Ronaldovog privatnog života.

Lepotica iz Argentine Kristijanu pre svega ne dozvoljava da kuva, jer kako je rekla dovoljno radi da zaslužuje spreman ručak na stolu. Razlog bi mogao da bude i taj što Georgina i deca vole i nezdravu hranu kojoj se Juventusova prva zvezda protivi.

"Kristijanu sam zabranila da kuva. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno sa puno ljubavi. Mi imamo kuvara, ali ponekad i ja kuvam", rekla je Georgina, a zatim još više iznenadila izjavom da je Ronaldu zabranila i da menja sijalice.

"Da ste vi Kristijano Ronaldo, da li biste rizikovali da se popnete na 20 metara i da menjate sijalicu? Mislim da to ne bi bilo pametno, ne treba da rizikuje da se tako povredi i da ne može da radi ono što najbolje radi, a to je fudbal. Ja sam tu da se brinem za ostale stvari. Meni sve ide od ruke i volim da se brinem za kuću i porodicu" rekla je lepa Georgina i dokazala koliko brine o svom momku i njegovoj karijeri.