Telekom Prva crnogorska liga

POBJEDE SUTJESKE I RUDARA, ISKRA BOLJA OD PODGORICE

Autor Jovana Raičević Izvor MINA

Fudbaleri Iskre ostvarili su pobjedu, a nova tri boda osvojili su i ekipe Sutjeske i Rudara, u 22. kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Izvor: MN Press

Iskra je u Danilovgradu pobijedila Podgoricu 1:0. Odlučujući pogodak, za osmu pobjedu ove sezone, postigao je Miloš Drinčić u 75. minutu.

Sutjeska je u Beranama savladala plavsko Jezero 2:0 i upisala devetu pobjedu ove sezone. Nikšićki tim do pobjede došao je golovima Slovenca Renea Miheliča u 12. i Milutina Osmajića u 65. minutu.

Rudar je u Pljevljima slavio protiv Petrovca 2:0.

Domaći tim do pobjede, šeste uzastopne, ukupno desete ove sezone, vodili su internacionalac iz Gane, Suraka Zakaria u 15. i Miloš Zečević u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Gosti su od 77. minuta igrali sa igračem manje, nakon što je golman Vidoje Popović dobio crveni karton. Petrovac je na začelju tabele, a u Pljevljima je doživio 13. poraz ove sezone.

Poslije prvog poluvremena, Dečić u Golubovcima vodi protiv Zete 1:0, golom Anđela Rudovića u 10. minutu. U posljednjem meču ovog kola, u 17 sati na Gradskom stadionu, sastaće se Budućnost i OFK Titograd.