Raspoloženi

PARTIZAN PONOVO DEKLASIRAO RIVALA: Juče šestica, danas petica - blistaju i crno-beli rezervisti!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Stanojević nastavlja sa prijateljskim utakmicama u toku sezone.

Izvor: MN Press

Napravio je Aleksandar Stanojević sistem u kom može da razigra što više fudbalera Partizana. Oni koji ne igraju u prvenstvu, šansu dobijaju na pripremnim utakmicama nekog drugog dana. To je i ove subote bio slučaj.

Protivnik u novoj proveri crno-belih bio je FK Rembas iz Resavice, član Srpske lige grupa Istok i tim koji je jesenji deo prvenstva u tom takmičenju završio na sredini tabele.

Partizan - Rembas 5:1

Posebno dobar utisak u redovima Partizana danas su ostavili Žan-Kristof Bajbek, koji je i na meču protiv Inđije proveo pola sata na terenu. Tada nije uspeo da postigne gol, ali je u subotu zatresao mrežu srpskog trećeligaša.

Pored njega, strelci su bili Lakčević (dva puta), Terzić i Milovanović, dok je jedini gol za goste sa istoka Srbije postigao Đorđević.

Ovakve utakmice crno-belih služe, pre svega, da bi svi igrači bili u takmičarskoj formi, ali i da bi mladi fudbaleri koji su priključeni prvom timu dobijali minute na terenu. Njima posebno znači što igraju uz nekoliko iskusnijih prvotimaca, poput Smiljanića ili Ostojića, a Aleksandar Stanojević najavljuje da će ovakvi mečevi biti praksa i u narednom periodu.

Sastav Partizana: Popović - Živković, Ostojić, Banjak, Grković - Smiljanić, Pavlović - Čolić, Terzić, Stevanović - Bajbek.

U igru su ušli i Denis Stojković, Milovanović i Lakčević.

Tagovi