Sve kupuju!

STVARA SE DRIM TIM U PARIZU: Ostaju Mbape i Nejmar, pa kreće lov na ZVEZDE! PSŽ će opet mnogo da troši

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Imaju neverovatne planove do leta, ali i za letnji prelazni rok.

Izvor: MN Press

Prvo potpisati nove ugovore sa igračima koji su već u klubu, a zatim silno krenuti u napad na najveće mete letnjeg prelaznog roka! Tako je isplanirao PSŽ.

Ovu taktiku potvrđuju i reči sportskog direktora Leonarda koji najavljuje da će Nejmar i Kilijan Mbape, nakon pregovora, potpisati nove ugovore sa timom iz glavnog grada Francuske.

Brazilac je, trenutno, bliži da to uradi.

''Što se tiče Nejmara, na pravom smo putu. Ali, ugovor je završen tek kada se potpiše. To se još nije dogodilo'', naveo je sportski direktor Parižana, Brazilac Leonardo i dodao:

''Razgovaramo duže vreme sa Mbapeom. Bližimo se trenutku u kom ćemo morati da donesemo odluku. Razgovori su dobro počeli.''

Leonardo je otkrio da u klubu nameravaju da produže ugovore sa još dvojicom vrlo važnih igrača, levim bekom Huanom Bernatom i ofanzivcem Anhelom Di Marijom. To nije nikakvo iznenađenje, ali je možda najava građenja ''super tima'' u Parizu.

Prethodnih nedelja i meseci pominjalo se da su dolazak Maurisija Poketina i produžetak saradnje sa najvećim zvezdama kluba aduti Parižana u borbi za letnje potpise. Kako se moglo čuti, PSŽ je zainteresovan za Lionela Mesija i Serhija Aguera, a ukoliko produži saradnju sa najzvučnijim imenima u klubu, lakše će ubediti Argentince.

Lionel Mesi već nekoliko meseci mašta o odlasku iz Barselone, što mu prethodnog leta nije dopušteno, a pored Pariza priča se i o Mančesteru u kom ga raširenih ruku čeka Pep Gvardiola.

Tagovi